Това са все лоши неща, добави той пред Нова телевизия. Той

...
Това са все лоши неща, добави той пред Нова телевизия. Той
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев: Всички помощи за бизнеса трябва да се премахнат, злокобно е

Това са все неприятни неща, добави той пред " Нова телевизия ".

 

Той счита, че в същото време не би трябвало да се дават помощи на бизнеса, а ставката на Данък добавена стойност да е единна и за всички артикули и услуги, защото свалянето й за обособени сектори води до отклоняването му.

 

" Всякакви помощи за бизнеса би трябвало да отпаднат. Това са най-нелепите помощи. Това е симптом за бездънен гнилостен развой в обществото. Бедни да желаят помощ - да! Бизнесмени да желаят помощ е злокобно ", акцентира Пенчев.

 

Големият проблем е, че преразпредеението не се разпределя от тези, които са я основали, а от държавните служители.Властта да разпределяш непознати пари изкарва най--лошото от теб. Колкото повече са на тази служба, толкоз повече се корумпираш. Начинът да се понижи корупцията е да се преразпределя по-малко, безапелационен е предприемачът.

 

В думите за банкрут на страната има някакъв опит за операция, само че е неумела. Но има терзания за финансите н страната,каза Пенчев.

 

Голяма димка е минималната заплата да стане 940 лева В момента стопанската система на България е прегряла. Минималната заплата се движи от конкуренцията за работна ръка. Губи се време, уточни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР